Pagina's

maandag 2 april 2012

Koninginnedag Musthaves by MoederGoed!

Koninginnedag is altijd weer een leuke feestelijke dag om naar uit te kijken. Het begon ooit in 1885 met de verjaardag van Prinses Wilhelmina, de eerste Prinsessedag werd gevierd. Inmiddels is deze voorloper uitgegroeid tot een nationale feestdag.


Dit jaar zal de Hare Majesteit de Koningin Koninginnedag vieren in Veenendaal, de woonplaats waar ik ooit ben opgegroeid en meer dan 26 jaar heb gewoond. Voor het bezoek van Hare Majesteit heeft Veenendaal een leuke website gemaakt met het gehele programma: Website Koninginnedag Veenendaal. Natuurlijk zijn wij erbij dit jaar!





KONINGINNE MUSTHAVES

Speciaal voor Koninginnedag hebben wij een aantal toffe Koninginne Musthaves geselecteerd voor jou en je kleintje.

Allereerst zijn wij super fan van de BUILT NY tassen, handig om je warme (baby) melk of koude drankjes (biertjes) in te bewaren! Het materiaal neopreen houdt namelijk 4 uur koud of warm afhankelijk van de buiten temperatuur. Handig toch! Verkrijgbaar via MoederGoed! vanaf € 29,95.

Ten tweede zijn wij helemaal fan van Vimodos de Online Modestad, check deze fantastische oranje MET jeans via link Vimodos! Dan loop jij er toch echt wel super hip bij!

Natuurlijk wil je ook dat jouw kleine baby heerlijk van de dag kan genieten, lekker ongegeneerd kan knoeien in een mooie oranje Bibetta slab, al verkrijgbaar vanaf
€ 6,99 bij www.moedergoed.nl. Met een bijpassende romper van www.bulbby.com steelt jouw kleine prins of prinses echt de show!








En... om je look helemaal af te maken en fashionable voor de dag te komen, hebben wij gekozen voor de Christian Louboutin's High Heels, Oranje Sneakers van Nike en deze coole zonnebril!
    
 


 


Heel veel plezier op Koninginnedag!

 
                                                 Een MoederGoed! groet,
                                                         Karin Boon


Geen opmerkingen:

Een reactie posten