Pagina's

maandag 11 februari 2013

MoederGoed! must-have: De Lab Baby van Patricia van Liemt

MoederGoed! blogt elke week over leuke must-haves, deze week hebben wij een fantastische roman voor je gespot van Patricia van Liemt. 


Patricia van Liemt (1978) studeerde filosofie maar koos uiteindelijk voor een carrière bij de radio. Ze werkte voor 100% NL en is sinds 2011 iedere werkdag te horen op Q-Music, waar ze samen met Jeroen van Inkel in de Middag presenteert. De lab baby is haar debuutroman.





Waar gaat het boek eigenlijk over....
Suzanne heeft als dj de  leukste baan van de wereld, een hechte vriendengroep en ze woont net samen met haar grote liefde Jasper. Wanneer ze tegen alle verwachting in niet zwanger wordt, stapt ze vol vertrouwen in de wereld van ivf. Maar dat is niet gemakkelijk. Onderzoeken, hormoonbehandelingen en eindeloos wachten. Haar relatie met Jasper komt onder druk te staan en Suus vlucht in haar werk – en wordt getroost door collega Stijn. Of haar grote wens ooit nog in vervulling zal gaan?


Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar haar verhaal, en hebben het boek alvast besteld bij: http://www.bol.com/nl/p/de-lab-baby/9200000009850438/

Veel liefs ♥ Karin Boon (owner www.moedergoed.nl)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten